Planering pågår!

Många många MÅNGA planer på gång just nu....Både på lång och kort sikt. Långsiktiga planer gällande satsningar tävling/träning 2022, långsiktiga träningsplaner för enskilda hundar. Kortsiktiga planer såsom Duckedupsträning 28 nov och SGL-träning 12 dec. Jag måste bli bättre på att hålla mig till planen för respektive hund, inte dras med, eller tvinga mig till att träna en dag fast jag inte vill. Inte träna för att jag "måste" utan för att jag vill. Träning ska vara kul, visst många träningar är inte/blir inte kul alls, men om min känsla redan är dålig från start, ja då kommer resultatet bli skit också. Kvalitet före kvantitet! Nästa år hoppas jag tex kunna komma till ett antal starter på SGL, både med Emi och Teal. Det kommer gå om jag håller mig till planen. Med Chloe är målet start på WT under sommar/höst 2022, allt annat är bonus. Chloe är ett kraftpaket, hon är het-snabb-kraftfull. Har insett att med henne kan jag inte forcera fram i träning, allt går så snabbt med henne. Slarvar jag med detaljer-ja då tar hon hela handen. All vår träning är i princip "tänka"-träning just nu, hinna landa-vänta ut henne-jag väljer uppgiften. Vi har en helt annan känsla i vår relation efter denna insikt, jag är inte längre ett steg efter hela tiden-nu jobbar vi ihop som ett lag.

När jag inte planerar....eller vänta nu oftast den tid jag faktiskt planerar...så är det jakt som gäller. Idag vard et Sigges tur, bra jakter i alla tre släppen och släpp 2 resulterade i en fin liten bock.
Dunder är fortfarande kvar och jagar i Jämtland med pappa, så avis! Jag hoppas hinna klämma in ngn mer ledig dag och åka upp innan snön sätter stopp. 

Vi håller också tummarna för att en fin liten valpkull ska växa och slå rot i Emis mage. Jag har också så smått börjat planera inför att para Teal. Inget är dock klart ännu.