ÄNLIGEN SNART HELG!

Äntligen fredag och nedräkningen inför en ny JAKTHEG har officiellt börjat....
Jocke är lyxigt nog ledig och har förmånen att få släppa Dunder (tillsammans med min far mer känd som den Väderkänslige Jägaren)
Imorgon är det rådjursjakt för Sigge planerat tillsammans med vår valpköpare Eric, det är så kul att få jaga på deras marker. Spännande marker med god vilttillgång, förra gången vi var där fick Sigge upp dovhjort för första gången och hej vad det gick. 1,6 km rakt ut ur området och jag fick kasta mig i bilen och jaga ikapp den lilla illbattingen uppför en höjd. Tillbaka till såten och nytt släpp, pejl är verkligen fantastiskt bra att ha!
För mig är det en självklarhet att tillaga viltet vi fäller, just nu pågår ett långkok på ett nedskuret rådjurslår som ska ätas ikväll. Bra kött, TID, lagerblad, kryddpeppar och avslutningsvis en rejäl skvätt grädde...MUMS!

Idag är det fyra veckor sedan Nikes första parning och ni som känner mig vet att mina åsikter gällande ev dräktighet är som en statshemlighet, så jag säger INGET absolut INGET....fingers crossed & ta i trä!
Har letat upp ett helt gäng bilder på vår A- och B-kull, välkommen in på vår Facebooksida el #duckedupscamilla