emi är dräktig

Peppar, peppar ta i trä och fingers crossed, Emi är dräktig och vi hoppas på en fin kull svarta valpar lagom till Lucia.
Emi har lagt ut REJÄLT den sista veckan, pigg och glad och OERHÖRT matglad. Nu håller vi bara tummarna att allt ska gå väl.

I övrigt ägnar vi tiden åt jobb, jakt och hundträning. Mörkret ställer ju till det under veckorna men försöker få till några pass microträning med Chloe och dom andra när det går. Chloe är verkligen en häftig unghund, otroligt kraftfull och arbetar med kraft och still. Växlar fint emellan on och off, jag gillar verkligen henne skarpt! Just nu lägger vi lite extra fokus på ingångarna, Chloe vill nämligen VÄLDIGT gärna behålla dummy:n så länge som möjligt och vill gärna gå några extra varv runt mig innan hon lämnar av. Jag har slarvat lite där och låtit henne göra det, men det är det slut på nu minsann.

Imorgon blir det släpp med Dunder igen, idag var det Sigges tur och han hann med både en harbeta och ett rådjursdrev. 1,2 mil i världens kortaste ben så han lär sova skönt inatt.

Stay Safe!