härliga nyheter

Äntligen är valparna här! Nu ligger det 8 små (tjocka) valpar i lådan och blir ompysslad av mamma Emi. Emi är otroligt naturlig i sin nya roll, pysslar och grejer med dom små liven och bara njuter av att vara MAMMA!

Det är stort intresse för kullen vilket är oerhört kul, dock är det några som stod på enbart tik som tyvärr blir utan valp. Det blev nämligen 8 underbara valpar, varav sju pojkar och en tik. Tiken kommer att stanna i vår ägo.
Temat för valparna är också klart, vi kör vidare på vårt fågeltema dock inga änder den här gången då det helt enkelt inte finns några på bokstaven D.  Ev kan det finnas en svart hane till dig som planerar att jaga el jaktträna din framtida livskamrat. I övrigt blir det inte gjort mycket här hemma, jag njuter av valparna och övrig tid går till jobb och jakt med Sigge/Dunder och träning med labbarna.

I veckan kom också svaret på min fina Teals röntgen, fri fram bak, så härligt! Nu går planerna vidare inför en ev parning med Teal nästa år beroende på när hon löper. Har redan nu en tanke på hane....