härliga sommar!

Äntligen sommar och SEMESTER! Dagen efter helgens Ringlets-träff är både hundar och husfolk trötta och slitna men väldigt nöjda med helgen. Både jag och Jocke gick i gruppen för Karin Thunander och inriktningen för kursdagarna var A-prov och handling av hundarna i skarpt läge. Karin är otroligt inspirerande att gå kurs för, känner verkligen att jag fick med mig massa bra saker att jobba vidare med. Vi värmde dessutom upp med Kicki-träning på fredagen m Emi och Nike som inte skulle gå på träffen. Det känns så bra att gå regelbundet i träning för Kicki, hundarna och vi som förare utvecklas mycket positivt och bitarna börjar rampa på plats mer och mer vilket är mycket glädjande.
Kicki och jag gick dessutom igenom lite grunder och smått och gott som jag kommer göra med Teal framöver  för att bygga en bra grund. Nästa träning för Kicki är redan nästa fredag så då bygger vi vidare med långa linjer på land+vatten.

Det har också börjat ramla in fler och fler röntgenresultat för A-kullen vilket är oerhört glädjande.
Nu är 4/6 valpar röntgade, Cisco, Django, Emi och Zorro, alla fria fram/bak. Helt fantastiskt!
Håller tummarna att resultaten för Kalle och Tapper blir precis lika bra.

Nu kommer vi njuta av några lediga och lata veckor, förhoppningsvis fyllda med hundträning med goda vänner och bad i mängder! Börjar också planera lite inför höstens provsäsong. Planen är iaf start i SGL för Attis, Nike och Burton. Burton EKL (b-prov) och Emi NKL (b-prov). Tanken är att Attis ska startas på KKL under hösten också om tillfälle ges. Hoppas dessutom kunna trycka in ett eller flera WT.

Önskar alla våra valpköpare och hundvänner en riktigt FIN SOMMAR!
Ps. Har precis uppdaterat bildspelet på första sidan med massa valpbilder på B-kullen.