...inget är som väntans tider...

Nu är det drygt 4 veckor sedan Nike hade sin date m Jake, och jag spenderar dagarna med att kolla in Nikes mage och hur hon är i övrigt, den här gången har jag faktiskt inte tänkt att ultraljuda henne utan jag väntar och ser.
Det är trots allt en tänkbar onödig risk att utsätta tiken för ett besök hos veterinären i det här läget. Risken finns ju att man får med ngn bacill hem som man inte vill ha. Så det där uttrycket "inget är som väntans tider", ja det beskriver rätt bra läget just nu! Så spännande men också en rejäl nagelbitare...

I övrigt är det för närvarande helt stiljte på hundträningsfronten, vi har snö MASSOR med snö, och det bara snöar och snöar och snöar det inte ja då är det 19 minusgrader...Så det blir motionsträning i mängder, åker mycket längdskidor med hundarna uppe på sjön. Löpning i snö bygger bra muskler!
Lite signalträning försöker vi dock få till mellan varven, inkallning, stopp, närsök, vilket också är bra hjärngympa för hundarna. Jocke och Emi gör små lydnadspass också, hon är verkligen en häftig unghund lilla Emi. Eller snarare långbenta Emi. Hon är en riktigt gänglig och högbent 11 månaders unghund just nu, full av liv och arbetslust men också utrustad med väldigt fin balans. Ska bli så spännande att se vad det blir av vår lilla Kajsa Kavat.

Har också många intressanta diskussioner och bra kontakt med alla valpspekulanter, vi hoppas verkligen att allt går väl och att vi får en efterlängtad valpkull här framöver.