nike är dräktig!

Imorgon är det 7 veckor sedan första parning och Nike ska få sin andra herpes-spruta. Nike börjar bli en riktig tjockis och nu håller vi tummar, tassar och tår för en fin valpkull runt 20 feb.

Det är jättekul med alla kontakter och samtal ikring den planerade valpkullen, tveka inte att höra av dig till Camilla om du är intresserad av valp. 

Jaktsäsongen går tyvärr mot sitt slut och vilken säsong vi har haft! Alla fågeljakter i höst, premiären på fieldtrail, mästerskapet i Skåne, jaktresan till Aapua och alla fantastiska jaktminnen med Sigge och alla nya vänner vi har fått.
Ser verkligen framemot att skapa fler minnen och jaga tillsammans med er alla i höst!

Dunders säsong är som tur är inte slut än och han gör fina framsteg i skogen varje gång han släpps. Det är dåligt med hare i våra marker iår, men Dunder har ändå lyckats få hare på benen ett par gånger och uppvisar verkligen klassiska schilleregenskaper, dvs är grymt spårnoga.  Min pappa Harjägaren (mer känd som den Väderkänslige Jägaren) har dock koll på alla harbetor och imorgon har han planerat var Dunder ska släppas. Vi håller tummarna för en fin dag i skogen.

Under resultat hittar du några filmer på träning av eftersökshund. Hunden på filmen heter Duckedups Black Scoter "Milo" och Eric & Milo spårade starkt till sig ett godkänt anlagsprov i viltspår 12 dec, 9 mån & 2 dagar gammal. Grymt imponerande! Nu fortsätter träningen mot öppenklassen och praktiskt eftersöksarbete, ska bli såå spännande att följa detta ekipage framöver!