nike är parad

I helgen var det äntligen dags för en liten roadtrip till Växjö för Nikes planerade date m Jake, Abergowan Conner.
Emi följde självklart med eftersom det vankades hotellövernattning. Äntligen sa Emi, en rejäl dos lyx är precis vad jag behöver i vintermörkret. Fantastiskt bra service på Quality Hotel när man reser m hundar, på rummet fanns ett litet välkomstpaket, vattenskål mm till hundarna vilket var mycket uppskattat. Jocke passade på att träna lite lydnad i stadsmiljö m Emi i en närliggande park, där störning i form av kaniner uppenbarade sig framåt kvällen...Skitkul tyckte lilla Emi! En liten tur till shoppingmeckat Ullared hann vi också med längs vägen, tänk att man aldrig kan få för många plädar och dynor osv till hundarna. Junior köpte även ett litet "hus" till Sigge, vilket han äääälskade.
Vi får väl se hur länge det överlever i hundrummet...;)

Det var minsan "kärlek vid första ögonblicke" (läs höglöp...) mellan Nike och Jake, två fina parningar, så nu håller vi tummar och tassar för att Nike ska bli dräktig.
Vilken fin hund han är Jake, en sann gentleman. Extra roligt var också att vi fick möjlighet att träffa en hane från Jakes första kull i Sverige på 11 månader. Snacka om att vara pappa upp i dagen, two peas in a pod!

Idag lyckades vi äntligen hitta en liten grön, ja i allafall halvgrön,  plätt i skogen och hundarna fick sig en liten genomkörare. Så trött på is, skare och halka nu, när det är vinter ska det vara SNÖ och om det ändå inte ska vara snö, då vill vi minsann ha barmark, så det så! Träningsabstinensen är enorm nu...planen är en tripp till Karlstad i helgen m hundarna så man kan få TRÄNA igen. Planen är att vi ska försöka få ihop ett lag till Apportera för Livet i år igen, ett viktigt arrangemang till stöd för världens mest onödiga sjukdom...F*ck cancer!