semestertider

Semestern börjar lida mot sitt slut...En annorlunda semester iår för många, men egentligen inte för oss. Vi har som vanligt varit mycket i husvagnen, i skog och mark, tränat hundarna och ätit och druckit gott i MÄNGDER! :)
En av semesterns stora höjdpunkter var träningsdagarna för Oliver Kiraly. Jag gick en dag m Teal och en med Emi.
Jag gillar verkligen Olivers sätt att träna oss förare och hans trevliga "approach" gällande hundarna och sättet att träna dom.. Ett stort plus är också att jag känner mig trygg när jag tränar för honom, vilket är oerhört viktigt för mig.. Ser verkligen framemot att gå kurs för honom nästa år igen om jag får möjlighet!

Glada nyheter också idag, Bimbo med sin förare Lennart startade andra gången i ökl viltspår och fick ett starkt 1 pris med finfin kritik. Snubblande nära HP denna gång.... :)

Igår tränade vi igen med Eric och Milo, D Black Scoter. Milo är en härlig unghund, ,med mycket kraft och energi. En otroligt stark markör och det är så roligt att följa Erics och Milos utveckling!

I övrigt laddar vi inför helgen.., med start fredag kommer ett härligt gäng Duckedups:are hit för en kennelträff a la covid-19. Ska bli så kul att träffa alla fina hundar och deras förare igen! :)